Nazilli'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan yasak aşk cinayetinde dün akşam tutuklanan kayınpederin ardından karı koca da adliyeye sevk edildi. Damadı ile birlikte kızının sevgilisiyle birlikte yaşadığı evi basan kayınpeder, damadının cinayet işleyeceğini bilmediğini iddia etti.
Nazilli'de dün sabaha karşı 01.20 sıralarında meydana gelen olayda Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan ve 1,5 ay önce eşi Ümahan Ç. (23) ile anlaşarak boşanma kararı alan Canpolat Ç. (30), 20 gün önce Nazilli'deki ailesinin yanına yerleşen eşi ile sevgilisi olduğu iddia edilen Fikret Çamoğlu'nun (21) birlikte yaşadıkları eve kayınpederi İsmail C. (43) ile beraber gelmişti. Ayrılmak üzere olduğu eşi Ümahan Ç. ve kayınpederi İsmail C'nin gözü önünde eşinin dostunu bıçaklayan Canpolat Ç., eşi ve kayınpederini olay yerinden zorla alarak kaçmıştı. Kalbinden aldığı bıçak yarasıyla yere yığılan Çamoğlu, çevredeki vatandaşların yardımıyla alındığı ambulansla hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetmişti. Çivril'den kiraladığı 07 AZR 79 plakalı araç ile Aydın, İzmir ve Uşak güzergahından Çivril'e giden Canpolat Ç., eşini otobüsle geri göndermiş; kendisine ulaşan polislerin "Fikret'in durumu iyi, gel konuşalım" ısrarı üzerine Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olmaya giderken yolda polis tarafından yakalanıp Nazilli'ye getirilmişti.
"ÖLDÜRECEĞİNİ BİLMİYORDUM"
Cinayetin ardından dün sabaha karşı Nazilli'deki evinde gözaltına alınan kayınpeder İsmail C., işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün akşam saatlerinde adli makamlara sevk edildi. Damadı Canpolat Ç'ye yardım ettiği iddiası ile tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edilen İsmail C., adliye çıkışında gazetecilerin sorularına, "Kızımın ilişkisi olduğundan haberim yoktu. Damadımın cinayet işleyeceğini bilmiyordum" diye cevap verdi.
Dün saat 16.25 sıralarında Nazilli Otobüs Terminaline inerek otogar polisine teslim olan Ümahan Ç. ve Nazilli'ye getirilen eşi Canpolat Ç. ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi. Ümahan Ç'nin müşteki olarak emniyette verdiği ifadesinde eşinden şikayetçi olmadığı; Canpolat Ç'ni ise Nazilli ve ardından Denizli'den gelen avukatlara rağmen susma hakkını kullandığı öğrenildi.
BOŞANACAKLARDI
Adliye girişinde gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Ümahan Ç. ve Canpolat Ç'nin, yaklaşık 10 gün önce anlaşmalı boşanmak için Nazilli Adliyesi'ne birlikte dilekçe verdiği ve bu sırada Ümahan'ın yanında sevgilisi Fikret Çamoğlu'nun da çiftin yanında olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(ÜÖ-MB-İK)

24.01.2013 13:38:01 TSI

Editör: Wan Haber