Nazilli'de, yirmi gün önce ayrı yaşamaya başladığı eşinin başka bir erkekle birlikte yaşadığı eve kayınpederiyle giden öfkeli koca dehşet saçtı.
Canpolat (30) ile Ümahan Ç. (23) Nazilli'de tanıştıktan sonra 2008 yılında evlendi. Çift, Canpolat ç.'nin memleketi Denizli'nin Çivril ilçesinde otururken 27 Ocak 2010 tarihinde Kezban Dilara isminde kızları dünyaya geldi. Çift bir süre sonra geçimsizlik yaşamaya başladı. 4-5 ay öncesi tartışmaların büyüdüğü belirtildi. Ümahan Ç. de 2,5 yaşındaki kızını kocasının ailesinin yanına bırakarak Nazilli Cumhuriyet Mahallesinde oturan ailesinin yanına gelerek burada yaşamaya başladı.
Eşinin Nazilli'de olmasından kuşkulanan inşaat işçisi Canpolat Ç. ise kayınpederi İsmail C.'yi (43) arayarak eşini takip etmesini söyledi. Bir süre sonra eşi Ümahan'ın işçi olarak çalıştığı öğrenilen 22 yaşındaki F.Ç. ile aşk yaşadığı iddia edildi.
İddiaya göre, ev tutan Fikret Ç., sevgilisi Ümahan ile birlikte bir süre alkol aldıktan sonra sabaha karşı evine girmek üzereyken sevgilisinin babası ve kocası ile karşılaştı. Sokakta başlayan tartışma kavgaya dönüşünce iki genç birbirlerine şişe ve camlarla saldırdı. Boğuşma sırasında Canpolat Ç.'nin kesici bir cisimle kalbinden yaraladığı F.Ç., kanlar içinde yerde kaldı. Canpolat Ç. ve kayınpederi İsmail C, Ümahan'ı zorla yanlarına alarak olay yerinden uzaklaştı.

HASTANE YOLUNDA ÖLDÜ
Olaydan sonra kavgayı duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. 112 ambulansına alınan F.Ç., hastaneye giremeden yaşamını yitirdi. Şahsın cesedi önce Nazilli Devlet Hastanesi morguna ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

YAKALANDILAR
Olay sonrası çevrede bulunan görgü şahitleri ve güvenlik kameralarını inceleyen emniyet ekipleri, bölgeden uzaklaşan otomobilin plakasını tespit ederek çok yönlü arama başlattı. Canpolat Ç.'nin cep telefonu bilgilerine ulaşan ekipler sabaha karşı kendisiyle konuşarak kavga ettiği şahsın durumunun iyi olduğunu kendisi ile konuşmak istediklerini ifade ederek Nazilli'ye çağırdı.
Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğünden bir görevlinin oyaladığı zanlı ile zorla kaçırdığı karısının Denizli'nin Çivril ilçesine girmek üzereyken yakalandığı öğrenildi.
Sabah saatlerinde ise Ümahan'ın babası İsmail C'nin de evinde gözaltına alındığı öğrenildi. Zanlı Canpolat Ç.'nin Nazilli'ye getirilerek ifadesinin alınacağı bildirildi.
(ÜÖ-MB-HO-Y)

23.01.2013 17:11:59 TSI

Editör: Wan Haber