Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'dan sonra Başbakanlık koltuğuna oturan Ahmet Davutoğlu'nun ilk katıldığı Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi

 

Genelkurmay Başkanlığınıninternet sitesinden yapılan açıklamada, Yüksek Askeri Şura olağan toplantısının, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapıldığı belirtildi.


TERÖRLE MÜCADELE

Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndaki toplantıda, "TSK'nın ana program ve hedefleri, TSK'nın harbe hazırlık durumu ve değerlendirmesi, teröristlemücadelede kolluk kuvvetlerinin desteklenmesi durum değerlendirmesiÖzel Kuvvetler Komutanlığının yeteneklerinin geliştirilmesi, personel, eğitim ve lojistik konularının" görüşüldüğü kaydedildi.

YAŞ KARARI


Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı kabul etti, sunulan YAŞ kararlarını onayladı.


ONAY GELDİ

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Erdoğan'ın Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyelerine Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda vereceği yemek öncesi, Orgeneral Özel ve Bakan Yılmaz'ı kabul ettiği bildirildi.Erdoğan'ınÖzel ve Yılmaz tarafından sunulan Şura'da alınan kararları onayladığı kaydedildi.

 

YAŞ toplantısı sonrası açıklama

Editör: Wan Haber