Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Yıldızlar Tiyatro Gurubunca sahnelenen 'Yarınlara Geç Kalmadan' adlı tiyatro oyunu, ilgi gördü.
Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Salonunda sahnelenen tiyatro oyununa Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın Defterdar Şefik Tongal, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polisler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince liselerden seçilen 30 öğrenci 'Genç Yıldızlar' adı altında tiyatro grubu oluşturuldu.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Yarınlara Geç Kalmadan' isimli tiyatro oyunu, gençlerin kötü amaçlı insanların ellerine düşürülme yolları, ertelenen her şeye geç kalınması ve olumsuz sonuçları, anne, baba, arkadaş ve çocuk ilişkilerindeki eksiklikler ve geri dönüşümü olmayan çıkmaz yollar gibi başlıklar içeren ve hedef kitlesi ergenlik çağındaki gençlere ve anne, babalara ders olabilecek yaşanmış bir hikaye canlandırıldı.
Bu tür etkinliklerin gençlere ve ailelere fayda sağladığını belirten Adıyaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, emeği geçen herkese teşekkür etti.
(CK-YHY-Y)

07.02.2013 21:40:56 TSI

Editör: Wan Haber