Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın da katılımı ile ihtiyaç sahibi 69 aileye gıda, 472 aileye de et yardımı dağıtımı yapıldı.
Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından,
tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda ve et yardımı dağıtımına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da katıldı. Dağıtımın ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'da hayırseverlerin katkıları ile kurulmuş olan Yarım Elma Derneği'nin duyarlı bir şekilde yardım yaptığını söyledi. Aralık ayında derneğin 472 aileye 3 ton et dağıtımı gerçekleştirdiğini aktaran Çoban, "Dernek ayrıca 69 aileye her biri 120 TL değerinde gıda paketi dağıtıyor. Yarım Elma Derneği yöneticilerine ve bu yardımlarda az ya da çok katkısı olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Demirayak ise, "Bugün Yarım Elma Derneği adına 472 aileye 3 ton et ve 69 aileye de gıda yardımı yapacağız. Her pakette 120 TL'lik yardım malzemesi var. Bunun dışında tüp, yumurta ve et dağıtımımızda vardır" dedi.
Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Müdürü Mesut Akkaş da, Afyonkarahisar Yarım Elma Derneği'nin periyodik zamanlarda dağıtmış olduğu yardımlara devam ettiğini ifade etti.
(MRV-SÇ-Y)

13.12.2012 16:46:17 TSI

Editör: Wan Haber