Gebze Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen ve evliliklerinde 50 yılı geride bırakmış çiftlerin ağırlandığı 'Yarım Asırlık Sevgi' etkinliğine ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Her şeyin, her güzelliğin temelinde sevgi var. Sevgi önce aile de başlıyor" dedi
Gebze Belediyesi ile Gebze Kent Konseyi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Gebze Belediyesi ev sahipliğinde Gebze Kent Konseyi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen 'Yarım Asırlık Sevgi' isimli Sevgililer Günü etkinliği, Gebze'de 50 yıl aynı yastığa baş koyan çiftleri buluşturdu. Etkinliğe Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör'ün yanı sıra belediye başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran, Köşker'in eşi Ragibe Köşker, kent konseyinin gençlik ve kadın meclisleri yöneticileri ve 22 mahalleden evliliklerinde 50. yılı tamamlayan çiftler katıldı. Yemek öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Gebze Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör, böylesi özel bir günde 'sevgi' temelinde bir etkinlikte Gebzelilerle buluşmayı hedeflediklerini söyledi.
Güngör'ün ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gülen yüzlerinizi böylesine güzel bir organizasyonda görmek, bizler için müstesna bir mutluluk. Siz değerli hemşerilerimizin yaşamaktan keyif aldığı bir marka şehir için durup dinlenmeden size söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her şeyin, her güzelliğin temelinde sevgi var. Sevgi önce aile de başlıyor. Toplumumuzu oluşturan bireyler sevgiyi, insanları, doğayı ve hayatı sevmeyi ailede öğreniyor. Yarım asırlık bir sevgiyle evliliklerini, müstesna birlikteliklerini sürdüren siz değerli büyüklerimize sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum" dedi. Programın sonunda Başkan Köşker ve kent konseyi yöneticileri tarafından konuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.
(UU)

15.02.2013 15:09:31 TSI

Editör: Wan Haber