Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'ne pazara gelmiş süsü verip vatandaşların parasını çalan bir grup yankesici polise takıldı. Suçüstü yakalanan biri bayan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlçede kurulan semt pazarına alışveriş yapma bahanesi ile Nazilli'den gelen biri bayan 3 kişi sabah ilk iş olarak bindikleri yolcu minibüsünün şoförünün cebindeki 400 TL'yi cebinden çekti. Yolcuları indirdikten sonra cebindeki parasının yok olduğunu gören şoför G.K., yolculuk esnasında hemen arkasına oturan kişilerden şüphelenip şahısların eşkalini polise bildirerek yardım istedi.
Pazar yerinde şahısları aramaya başlayan polis, durumundan şüphelendikleri ve eşkale uyan 3 kişiyi takibe aldı. Şahıslar Pazar yerinde bir vatandaşın cebinden para çekerken polis tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
G.B. isimli bayanla yanlarında bulunan K.B. ve V.K.'nin üzerinde yapılan aramada şoförden alınan 400 TL de ele geçirildi. Para minibüs şoförü G.K.'ye iade edilirken mahkemeye sevk edilen her 3 kişi de tutuklandı.
Bozdoğan Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların özellikle kalabalığın yoğun olduğu semt pazarının kurulduğu günlerde daha dikkatli olmalarını tavsiye etti.
(İK)

26.01.2013 13:50:56 TSI

Editör: Wan Haber