Ş.Urfa haberleri:Şanlıurfa'da bulunan devlet hastanesi olan M.Akif İnan Araştırma Uygulama Hastanesinde çıkan yangın şoke etti.Elektriklerin kesilmesi nedeniyle yoğun bakım ünitesinde kalan hastalardan bazılarının hayatını kaybettiği öğrenildi.

 


Şanlıurfa'da çıkan yangında şoke eden detay...Olay saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Akif İnan Araştırma Uygulama Hastanesi'ninbulunduğu bölgede elektrikler kesildi. Elektrik kesintisi sırasında trafo ile jneratör arasındayangın çıktı.

PANİĞE NEDEN OLDU

Yangının ardından hastaneye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi gönderildi. İtfaiyenin yangını söndürme soğutma çalışması devam ederken hastane çalşanları ve hasta yakınları panik içinde.

YOĞUN BAKIMA 2. ŞOK

Hastanenin eksi dördüncü katında elektrik aksamından kaynaklanan arıza nedeniyle yangın başladı. Yangın nedeniyle Genel Cerrahi ve Genel Cerrahi yoğun Bakım Ünitesini duman kapladı.

BAZI HASTALAR HAYATINI KAYBETTİ

Elektriğin kesilip jeneratörün de zarar görmesi nedeniyle hastanenin tüm sistemleri çöktü. Yoğun bakımında makineye bağlıolarak yaşamını sürdüren hastalar da bu durumdan etkilendi. Makineye bağlı yaşamını sürdürenhastalardan bazılarının hayatını kaybettiği öğrenildi. Ölü sayısı hakkında henüz resmi bir açıklamayapılmadı.

Editör: Wan Haber