Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği'nde zafer, son üç yılın şampiyonu Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu'nun oldu.
Atatürk Spor Salonu'nda yapılan final maçlarında rakiplerine set vermeden bütün maçlarını 3-0 kazanan Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu, dördüncü defa şampiyonluğa ulaştı. İkinciliği Özel Fatih İlköğretim Okulu, üçüncülüğü ise Selçuk 19 Mayıs İlköğretim Okulu kazandı.
Dördüncü kez şampiyonluğa ulaşan Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu öğrencileri büyük sevinç yaşarken, şampiyonluk kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'nın elinden aldılar. Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu, Diyarbakır'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında İzmir'i temsil edecek.
Karşıyaka Özel Yamanlar İlköğretim Okulu Müdürü M.Ali Toksoy, "Dört yıl üst üste şampiyon olduk. Bu bizim için çok önemli bir başarı. Çok güçlü bir kadroya sahibiz. Öğrencilerimizin Türkiye şampiyonluğunu geçen yıl olduğu gibi bu yılda İzmir'e taşıyacağına inanıyorum. Bunu başaracak güçteyiz " dedi.
(HK-ERG-Y)

14.02.2013 11:07:21 TSI

Editör: Wan Haber