Karşıyaka Belediyesi'nin 2 Kasım'da açılan Yamanlar Gençlik Kamp ve Eğitim Merkezi, bugünlerde şiirsel görüntüsüyle büyülüyor.
Ülkenin büyük bir bölümünü etkisi altına alan yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Günlerdir haber bültenlerine kapalı yollar, tatil edilen okullar ve çileli işe gitme hikayeleri yansıyor. Kar manzaralarına pek alışkın olmayan İzmirliler ise, dondurucu soğukla boğuşuyor. Eksi 2 dereceleri gören İzmir'de "Buz Dağı"nın görünmeyen yüzünde ise, tablo gibi manzaralar oluştu...
Yamanlar Gençlik Kamp ve Eğitim Merkezi bugünlerde şiirsel görüntüsüyle büyülüyor. Bin metre yükseklikteki merkez, hafta sonunda yağan karla beyaza büründü. Kartpostalları aratmayacak görüntülerin yaşandığı Yamanlar Dağı'nın zirvesinde bu güzelliğe tanıklık etmek isteyen yüzlerce İzmirli, olumsuz hava koşullarına rağmen hafta sonunda soluğu merkezde aldı. Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi'nin restoran ve kafeteryasında sıcak içecekleri eşliğinde şiirsel güzellikteki manzarayı seyreden İzmirliler, kentin yanı başındaki bu saklı cennette yaşadıkları anların keyfiyle evlerine döndü.
Karşıyaka Belediyesi tarafından 42 dönüm alan üzerine kurulan Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi konuklarına, 14 odalı oteli ve 13 adet şömineli bungalovu ile konaklama imkanı da sunuyor.
(FS-ERG-Y)

09.01.2013 13:19:10 TSI

Editör: Wan Haber