Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Çayırova sınırları içerisinde bulunan ve bölgenin en büyük sağlık kuruluşlarından olan Anadolu Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret ederek moral verdi. Yaman daha sonra Hastane Vakfı yöneticileriyle görüştü.
Anadolu Hastanesi'ne gerçekleştirilen ziyarette başkan Yaman'a, Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdullah Şanlı da eşlik ederken, Yaman'ı Anadolu Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Yöneticisi Hansoy Toygun Şenüçler ve yetkililer ağırladı. Belediye Başkanı Cemil Yaman, belediyenin hasta nakil aracı ile Anadolu Hastanesi'ne gelen yaşlı hastalardan Halis Malkoç'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Anadolu Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Yöneticisi Hansoy Toygun Şenüçler, bölgenin her noktasındaki hastaların kendilerini tercih ettiklerini aktararak, "Özellikle Dilovası'nda gelen yaşlı ve yürümede zorluk çeken hastaları belediyenize ait hasta nakil araçları ile göndermeniz büyük memnuniyet oluşturmaktadır. Bu vesile ile sizlere onlar adına teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Cemil Yaman da bölgedeki sağlık kuruluşlarının çeşitli ve kaliteli bir hizmet anlayışı sayesinde insanların şifa bulduğunu ve büyük bir hoşnutluk içerisinde olduklarını bildiğini belirterek, "Burada bir kez daha hastaları ziyaretinde buna şahit olmaktan dolayı mutluyum. Ayrıca ilçe sakinlerinden buraya tedavi için gelen ve netice alan hastaların için Anadolu Hastanesi çalışanları adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Cemil Yaman, Anadolu Eğitim Ve Sosyal Yardım Vakfı Yöneticisi Hansoy Toygun Şenüçler'e sağlık alanındaki çalışma ve gayretleri için teşekkür ederek plaket verdi.
(UU)

17.12.2012 13:48:37 TSI

Editör: Wan Haber