Yalova Belediyesi Erkek ve Bayan Masa Tenisi Takımı geçen yıl katıldıkları Avrupa Minikler Masa Tenisi Açık Turnuvası'nda bu sene de hem Yalova'yı, hem Türkiye'yi temsil edecek. 4-6 Ocak'ta Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılacak turnuvada 80'ini bayan 180 sporcu şampiyon olabilmek için mücadele edecek.
Minikler Masa Tenisi Açık Turnuvası'na bayanlarda 13 ülkeden 35 takım ve 80 sporcu, erkeklerde ise 12 ülkeden 44 takım ve 100 sporcu katılacak. 2000 ve 2000 doğumlu sporcular yer alacak. . Erkeklerde ve bayanlarda 2'şer takımla mücadele gösterecek Yalova Belediyesi ekibinde son hazırlıklarını yaparak turnuva gününü beklemeye başladı.
Yalova Belediyesi Masa Tenisi Merkezi'nde Antrenör Bayram Ali Yıldız yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla zorlu müsabakalara hazırlanan minik raketler Budapeşte'deki turnuvada şampiyonluk adayları arasında başı çekiyor.
Sporcularına güvendiğini Yalova'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten Yalova Belediyesi Antrenörü Bayram Ali Yıldız, "Gruplarında ilk 2'ye girecek sporcular üst tura yükselecek ve eleminasyon sistemiyle finale kadar çıkma mücadelesi gösterecek. Bu turnuvaların en büyük katkısı, sporcularımıza tecrübe kazandırmasıdır. Macaristan'dan güzel sonuçlarla Yalova'ya döneceğimize inanıyorum" dedi.
(EB-MŞ)

01.01.2013 14:45:14 TSI

Editör: Wan Haber