-Yalova Genç Erkekler Futbol Şampiyonasında heyecan bugün oynanan Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi ile Dr. Enver Ören Çok Programlı Lise maçı ile start aldı.
Ahmet Saraç sahasındaki oynanan açılış karşılaşmasını ev sahibi ekip Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi 6-0 kazanarak turnuvaya iyi başlangıç yaptı. Günün diğer müsabakalarında ise Endüstri Meslek Lisesi ile Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Yalova Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Yalova Genç Erkekler Futbol Şampiyonasında A ve B grubunda mücadele edecek toplam 7 takım şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Şampiyonanın A grubunda Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Dr. Enver Ören Çok Programlı Lise bulunuyor. B grubunda ise Yalova Anadolu Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Şaban Temuge Turizm Otelcilik Meslek Lisesi yer alıyor.
10-12 ve 14 Aralıkta oynanacak grup müsabakalarının ardından gruplarını ilk iki sırada bitiren iki okul takımı final grubuna kalacaklar. Final grubu müsabakaları 17-19 ve 21 Aralıkta oynanacak ve Yalova Şampiyonu belli olacak. 2012-2013 Yalova Genç Erkekler Futbol Şampiyonasının açılış müsabakasında lisans krizi yaşandı. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin lisansları geç çıkarması sonucunda Dr. Enver Ören Çok Programlı Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi karşısına 10 kişi ile çıkmak zorunda kaldı.
(EB-YS)

10.12.2012 14:53:16 TSI

Editör: Wan Haber