Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, 11 yıl sonra Adana'ya yeniden bakanlık verilmesinin son derece sevindirici olduğunu belirterek, Başbakan Erdoğan'a teşekkür etti.
AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik'in, genel başkan yardımcılığı görevinden sonra bakan olarak tayin edilmesinin kendilerini olağan üstü sevindirdiğini ifade eden Yağcı, "Kendisiyle her zaman iftihar ediyorduk. Bakan olması hasebiyle iftiharımız ve sevincimiz kat be kat artmıştır" dedi.
10-15 yıldır bakanı olmayan Adana'ya yeniden bakanlık verilmesinin sadece kendilerini değil tüm Adana'yı sevince sevk ettiğini belirten Yağcı, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Adana'ya yeniden bakanlık onuru yaşattığı için minnettarız ve sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sayın Ömer Çelik'in Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmış olması başbakanımızın Adana'ya verdiği değeri ve önemi bir kez daha gözler önüne sermiştir. Adanamız bugüne kadar aldığı hizmet ve yatırımların çok daha fazlasını yeni Bakanımız Sayın Ömer Çelik vasıtasıyla süratle almaya devam edecektir. Adana, yeni Bakanımızdan alacağı güçle çok daha iyi seviyelere çıkacak ve bir kültür başkenti, turizm başkenti olma yolunda ilerleyecektir. Aynı zamanda benim yol arkadaşım olan yeni Bakanımız Sayın Ömer Çelik'e bakanlık görevinde başarılar diliyor, Adana'ya ve Adanalı'ya hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar bizlerin iftihar kaynağı olan Sayın Çelik, iftihar kaynağımız olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.
(ADN-Y)

25.01.2013 15:23:38 TSI

Editör: Wan Haber