Dünya teknoloji devleri arasında yer alan Windows yine yaptı yapacağını. Windows Mobile 10 işletim sistemi ile yüklü Lumia'lar göz dolduruyor.  Windows 10 Mobile işletim sistemi hazır, işte kanıtı...

Microsoft sonunda bu gözde işletim sistemini gözde modellerinden Lumia serisi ile birleştirdi. Windows Mobile 10 işletim sistemi ile yüklü Lumia göz doldurdu. Yenilenen ikonları daha büyük simgeler ve akıcı geçiş animasyonları ile Windows 10 Mobile işletim sistemi hazır olduğunu bizlere kanıtlanmış oldu.

Microsoft Nokia’dan devraldığı Lumia serisine adeta gözbebeği gibi bakıyor. Windows 10 Mobile’nin en büyük avantajı hertürlü cihaz ile sorunsuz senkronizasyonu ve birden fazla cihaza bağlanabilme özellikleri tanıtımın ana konusuydu.

Windows 10 Hangi Telefonlara Gelecek?

Microsoft, Windows 10 işletim sisteminin hangi akıllı telefonlara geleceği konusunda da küçük ipuçları verdi. Lumia 630, 635, 730 ve 830 direk bu güncellemeden faydalanabilecek.  Bunun dışında diğer cihazlara ise destek verebileceğini duyurdu.

iOS ve Android cephesinde geriye düşen Microsoft, Windows 10 ile bu farkı kapatmayı düşünüyor.

Sizce yeni Windows 10 Mobil cihazlar için en iyiler arasında olabilir  mi ? Sizler bu soruların cevaplarını yazarken Microsoft güncelleme ile ilgili son ayarlarını hazırlamakla meşgul.

Editör: Wan Haber