Windows 10 sosyal medyada ve sanal alemde sızan bazı haberlere ve görüntüler ışığında 9901 rakamlı numaralı içeriğinde arayüz olarak bilinen görsel durumunda değişikler yapıldığı gözler önünde açıkca olduğu tespit edildi.Windows 10'da sürpriz yenilikler ve gürüntüler yayınlandı.  Windows 10'a gelen yeni mağaza ve uygulamalar çok şaşırttı ve yeni arayüzdeki değişiklikler gözler önünde.


Windows 10 da yapılan bu değişikler arasında yapılan yeniliklerden biri de beta konusundaki Windows store dikkatleri çekti. Dikkatleri çeken husus ise Beta adlı etike ile arayüzde değişmiş olduğu gözlenmekte ve klavye ve fareye ayak uyduran yeni bir yani ek ikinci bir windows store bulunuyor.


Windows 10 store mağazasında meydana gelen bu değişiklik neticesinde online web adreslerinde dolaşım kullanıcıların dikkatini çekiyor ve yazı tipleride  kullanıcılar için dikkat çeken hususlar arasında yer alıyor.

Windows 10 da yapılan bu değişiklik ve ayrıntılar göze çarpmakla birlikte windows phone faaliyetlerinin uygun bir şekilde görünür olduğu ve oluşabilecek hata durumlarında Mİcrosoft un planının tetikçisi olabilir Mİcrosoft phone uygulamalarının Windows  için bu faaliyetlere göz yumarak izin vermesi işi kolaylaştırabilir.

 

windows.jpg

Editör: Wan Haber