Günümüzün en çok mesajlaşma ağı olarak kullanılan  popüler WhatsApp'taki tik'ler hangi anlama geliyor? İşte WhatsApp tik'leri ve detayları


Günümüzün en yaygın olarak kullanılan mesajlaşma adresi olarak bilinen WhatsApp akıllı telefonların arTik vazgeçilmesi haline geldi. 

WhatsApp'ta Mavi Tik dönemi start almıştı ve Mavi Tik'ın ne anlama geldiğini merak edenler için işte Mesajlarımın yanındaki onay işaretleri ve anlamları

 

wjhat.jpg

 

onay işaretleri ne anlama geliyor?

Onay işaretleri, gönderdiğiniz her mesajın yanında gözükecektir.

 -  mesaj başarıyla gönderildi.

 -  mesaj alıcının telefonuna başarıyla iletildi.

 -  alıcı mesajınızı okudu.

 

Gönderdiğiniz mesajın yanında tek onay işareti görüyorsanız, büyük ihtimalle WhatsApp veya telefonunuzda bir sorun yoktur.

 

Mesajınızın iletilip, mesajlaştığınız kişiye ulaşmamasının birkaç nedeni olabilir:

-Kişinin telefonu kapalı olabilir.
-Bu kişi uyuyor olabilir, özellikle farklı bir saat diliminde yaşıyorsa.
-Bu kişi ağ bağlantısı sorunu yaşıyor olabilir.
-Bu kişi ekranında mesaj bildirimini görmüş, ama uygulamayı açmamış olabilir (eğer alıcı iPhone kullanıyorsa bu özellikle yaygın bir durumdur).

 

WhatsApp nedir ve Nasıl çalışır?

 

WhatsApp Messenger, SMS'e para vermeden mesaj alışverişi sağlayan platformlar arası bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp Messenger; iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile ve Nokia için kullanılabilir ve evet, bu telefonların hepsi birbirine ileti gönderebilir! WhatsApp Messenger, e-posta ve web taramasını sağlayan aynı internet veri paketinizi kullandığından, mesajlar için hiçbir maliyet yoktur ve böylece arkadaşlarınızla rahatça bağlantıda kalabilirsiniz.

 

Normal mesajlaşmaya ek olarak, WhatsApp kullanıcıları gruplar oluşturup, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses mesajları gönderebilirler.

Editör: Wan Haber