Almanya'nın Werder Bremen futbol takımının taraftarı olan Alman vatandaşı Holger Dittrich (53) takımı izlemeye geldiği Antalya'da kaldığı otelin banyosunda düşerek ağır yaralandı.
08 Ocak tarihinde Antalya'da bir otelin banyosunda düşerek kafasından darbe alan Holger Dittrich Belek Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Aynı gün beyin kanaması teşhisi ile Antalya Anadolu hastanesine sevk edilen Dittrich burada ameliyat edildi. Hastane yetkililerinden edinilen bilgiye göre başarılı bir ameliyattan geçen Dittrich 21 Ocak'ta yoğun bakımdan çıkarıldı. Rehabilitasyon sürecinde olan Dittrich koyu bir Werder Bremen taraftarı ve takımın gittiği her ülkede takımını takip ediyor. Dittrich'in önümüzdeki çarşamba veya Perşembe günü Türk Hava Yolları uçağı ile ülkesinde gönderileceği belirtildi.
Hastanede de kendisine mikrofon uzatan basın mensuplarına önce iyi olduğunu söyleyip biran önce memleketine gitmek istediğini söyleyen ve koyu Werder Bremen taraftarı olan Dittrich, sezonun başlayacağını ve biran evvel maçlara gitmek istediğini ifade etti.
(UG-CE-Y)

12.02.2013 14:53:16 TSI

Editör: Wan Haber