Karadeniz müziğinin eşsiz sesi olan Volkan Konak, çıkardığı "Lifor" isimli yeni albümünün heyecanını yaşamanın yanında, vereceği konser dizisinin ilki olarak KKTC'nin Turizm Başkenti Girne'de bulunan Merit Kristal Otel'de sahne aldı. Kendisine sorulan, "Bir filmde oynamayı düşünür müsünüz?" sorusuna cevap veren Konak, "Hayır, benim işim sadece müzik yapmak, oyunculuk benim işim değil" diye konuştu.
Dizilerden teklif aldığını söyleyen Volkan Konak, "Ben söz verdim insanlarıma. Müziğin dışında ne siyaset, ne film-tiyatro-dizi yapacağım. Ben sadece müzik yapacağım, sonra jübilemi yapıp gideceğim. Her meslekte bir tekrar süresi vardır. Ben tekrara düşmek istemiyorum. Maskara olmak hiç istemiyorum. Yalpalamak da istemiyorum. Ağaçlar gibi ayakta final yapmayı düşünüyorum. Onun için çok fazla uzun sürmeyecek" diye konuştu.
Konak gerek şarkıları ve gerekse ifadeleriyle geceye katılan konuklara hüzünlü ve eğlenceli saatler yaşattı. Volkan Konak, konser öncesi verdiği röportaj sonrasında Diyabakır'da askerlik yaptığı zamandaki komutanı ile karşılaştı. Gazetecilerin "komutanım, nasıl bir askerdi Konak?"sorusuna cevap veren komutan, Konak'ın yardımsever ve her akşam şarkı söyleyen bir asker olduğunu söyledi. Komutan, Volkan Konak'ın iyi bir asker olduğunu ve ilk çıkarttığı kasetini kendisine imzaladığını ve bozulmasın diye hala kullanmadığını söyledi.
Daha sonra sahneye çıkan Konak hayranlarıyla hasret giderdi.
(MG-CTŞ-Y)

27.01.2013 11:36:14 TSI

Editör: Wan Haber