Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe'nin milli file bekçisi, kendisi ile rekabete giren diğer kalecileri Samandıra’da şömine başına topladı ve özel bir görüşme yaptı. Mert Günok, Erten ve İsmet’in katıldığı görüşmede Volkan Demirel hem övgülerde, hem uyarılarda bulundu…

Rekabetten memnuniyet duyduğunu söyleyen Volkan şöyle devam etti:
“Tribünde davul çalarken bu takımın kaptanı oldum. Bu camia beni oradan buraya getirdi. Bu noktaya ulaşırken çalıştım, inandım..”

‘TAM UMUDUMU KESMiŞKEN...’
“Buraya. gelmeden önce ‘Yerini kaybetmez’ denilen Rüştü Abi’nin arkasında bekledim. O günlerde de kendisinin çok desteğini gördüm. Ve ‘Artık kaleye geçemem’ diye düşünürken bir anda 1. isim oldum.”
“Belki bugün, belki yarın, belki 3 yıl sonra ben olmayacağım. Kendinizi her yönden hazırlayın.”
“Antrenmanda ve oynadığınız karşılaşmalarda sizi farklı bir gözle takip ediyorum. Size abi nasihatim şu; Sürekli oyunun içinde olun. Bir an olsun maçtan kopmayın.”

‘AYAK TEKNiĞiNiZi GELiŞTiRiN’
“Geçmiş dönemde bunu yapmamanın acısını çok yaşadım. Çalışmadan bu kaleyi koruyacağımı düşündüm ama yanıldığımı anladım.”

“Artık gol kurtarmak yeterli değil. Ayak tekniğinizin de iyi olması gerek. Tekniğinizi geliştirirseniz bir pas opsiyonu olursunuz ve diğer kalecilere fark atarsınız. Büyük kaleci olmanın yolu artık buradan geçiyor.”

Editör: Wan Haber