Fenerbahçenin yıldız kalecisi Volkan Demir in Meloya söylediği sözlerden dolayı başlatılan soruştuma neticesinde karar verildi.Fenerbahçenin başarılı kalecisi Volkan Demir hakkında Meloya söylediği sözlerden dolayı hakkında karar verildi.Başarılı file bekçisi hakkında ne karar çıktı işte ayrıntılar...


Soruşturma kapsamında Fenerahçenin başarılı file bekçisi Volkan Demir in Belediye sokak köpeklerini zehirlesin yoksa bu iş bana kalacak sözlerinden dolayı hakkında suç başlatılmıştı ve soruşturma kapsamı sonucunda Takipsizlik Kararı çıktı.


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen soruşturma neticesinde  Fenerbahçe-Galatasaray Ziraat Türkiye kupasıfinal maçı sonrası Volkan Demirel'in, Fenerbahçe TV'de açıklamalarda bulunduğu, maçında ardından  tartıştığı Galatasaraylı oyuncuyu kast ederek "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" sözlerini sarf ettiği belirtildi.

 

Volkan Demirel hakkında çıkan bu Takipsizlik kararında,  üzerine hayvanseverlerin şikayeti üzerine hayvanların haklarını yendiği düşüncesiyle, hayvanların korunmasının dini ve ahlaki değerlerden olduğunu, bu açıklamalar ile halkın benimsediği dini değerlerin aşağılandığını, Demirel'in yargılanması gerektiğini belirttiği ifade edildi. Geçtiğimiz hafta adliyeye gelerek savunma yapan Volkan Demirel'in ifadesine yer verilen kararda, Demirel'in Galatasaray-Fenerbahçe futbol müsabakası içersindeki gerginliğe istinaden sözlerini sarf ettiği, sözlerin hayvanlar ve hayvan haklarıyla ilgisinin bulunmadığı, kendisinin de hayvanları seven ve evinde köpek besleyen bir kişi olduğunu söylediği anlatıldı.

 

volkan-demirel.jpg

Editör: Wan Haber