Acıbadem Deplasmanlı Bölgesel Lig (BAL)'da mücadele eden Palandöken Belediye Spor Kulübünün Voleybol takımı 3'te 3 yaptı.
20122013 yılı sezonuna hızlı giren Palandöken Belediye Spor ilk maçını Erzincan Sporu 3-2 yenerek iyi bir başlangıç yaparken Palandöken Belediye spor ikinci maçında deplasmanda Bayburt Aydıntepe Sporu 3-0 yenerek kendi gurubunda ikinciliğe yükseldi. Palandöken Belediye Spor bu hafta sonu Kâzımkarabekir Kapalı spor salonunda Lider olan Erzincan Gençlik Spor ile karşılaştı. Palandöken Belediye Voleybol Takımı müsabakayı 25-23/25-22/25-20 setlerle 3-0 mağlup ederek oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.
BAŞKAN BULUTLAR, SPORA VE SPORCULARA KUCAK AÇTI
Guruptan çıkmayı ve gurupta Lider durumda bulunan Palandöken Belediye Voleybol Takımı oluşturduğu kadroyla deplasmanlı lige iyi ısındığını ve başarılarının devam edeceğini belirten Palandöken Belediye Spor Kulübünün Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Belediyemizin bünyesin de bulunan birçok spor branşın da Avrupa ve Türkiye başarısı var. Bugün bölgesin de birinci ligde mücadele eden tek güreş takımımız var. Boksta yine büyük başarılara imza atmış sporcularımız ve güçlü alt yapımız var. Atletizm takımımız şampiyonluklar getiriyor. Futbol takımımız kendi liginde emin adımlarla hedefine ilerliyor. Antrenör Yavuz Yurttaş ve yardımcısı Ragıp Koçak gözetimindeki voleybol takımımız henüz yeni kurulmasına rağmen gösterdikleri bu performansla lider durumun da ve guruptan çıkmayı garantilemiş ve 3. ligi hak ediyor. Spora ve sporcuya kısacası geleceğimiz olan gençlere kucak açtık. Gençlerimizi de fırsat ve imkân verildiğin de neler yapabileceğini bizlere gösteriyor. Bu başarılar asla ve asla tesadüf olmadığını sitemli ve disiplinli çalışmanın ürünü olduğunu gösteriyor. Palandöken Belediyesinin adını taşıyan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Başarı onlardan destek bizden" diye konuştu.
(ERZ-AT-Y)

05.02.2013 12:23:19 TSI

Editör: Wan Haber