Okul Sporları Federasyonu 2012-2013 sezonu Voleybol müsabakaları sona erdi. Müsabakalar sonunda gruplarda ilimizi temsil edecek takımlar belirlendi.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği okul sporları müsabakalarında Voleybol müsabakaları sona erdi. Küçük Erkekler Voleybol Düzce il birincisi Akçakoca Esentepe İlköğretim Okulu olurken Uzunmustafa İlköğretim Okulu ikinci, Namık Kemal İlköğretim Okulu üçüncü olarak müsabakaları tamamladı.
Yıldız Kızlar Voleybol Düzce şampiyonu Cumhuriyet İlköğretim Okulu oldu. İkinci Akçakoca Melenağzı İlköğretim Okulu, üçüncü ise 23 Nisan İlköğretim Okulu oldu.
Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarını Akçakoca Esentepe İlköğretim Okulu şampiyon bitirirken İbrahim Hoşver İlköğretim Okulu ikinci ve Akçakoca Hamiyet Sevil İlköğretim Okulu üçüncü oldu.
Dereceye giren takımlara ödüllerini takdim eden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "İlçelerdeki okullarımızın başarısı bizi memnun ediyor. Diğer ilçelerimizin de özveri ile çalışarak derece almalarını canı gönülden diliyorum. Tüm takımlarımıza kutluyor, gruplarda başarılar diliyorum" dedi.
(AY)

25.01.2013 14:49:02 TSI

Editör: Wan Haber