Okullar arası Voleybol turnuvasında 12 maçı yenilgisiz kazanan Çorlu Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu öğrencileri, küçük kızlar Voleybol İl Birincisi oldu. Küçük kızlar, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret ederek şampiyonluk heyecanını beraber yaşadılar.
Tekirdağ ve ilçelerindeki okulların katıldığı Voleybol turnuvasında 12 maçı yenilgisiz kazanarak diğer rakiplerine set vermeden şampiyon olan Çorlu Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu öğrencileri, küçük kızlar Voleybol İl Birincisi olarak güzel bir başarı elde ettiler. İl Birincisi olan küçük kızlar, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret ederek şampiyonluk heyecanını paylaştılar.
Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu Müdürü Oktay Kaplan; "İlimiz seviye tespit belirleme sınavında da 8. sınıflarda il birincisi olduk. Ayın okulu yarışmasında da Çorlu'da birinci, Tekirdağ genelinde 3. olduk. Okulumuzun bu başarılarının yanında birde küçük kızlar Voleybol takımımız Tekirdağ birincisi oldu. Bütün bu başarılar bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizin elde ettiği başarılar bizleri ve ailelerini onurlandırıyor" dedi.
Küçük kızların Tekirdağ İl Birincisi olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; "Bu kızlarımı ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Çorlumuza böyle güzel başarılar getirmeleri çok güzel. Voleybol çok güzel spor, spor yapmak zaten çok güzel. Çorlu'nun bayan voleybol ve basketbol takımı olsun istiyorum. Artık imkanlarımız daha fazla. Bu yaz Tekirdağ yolundaki belediye binamız arkasında yaptığımız stadı da açacağız. Şampiyonlarımızı bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.
Okul Müdürü Oktay Kaplan, Beden Öğretmenleri Abdurrahman Kaya ve İzzet Karaboğa'nın eşlik ettiği şampiyon voleybolcular ile hatıra fotoğrafı çektiren Çorlu Belediye Başkanı Baysan, İl birincisi olan öğrencilere hediyeler de verdi.
(SŞ )

25.01.2013 17:26:21 TSI

Editör: Wan Haber