Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligi Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Kula Belediyespor Voleybol Takımı, liderlik koltuğuna oturdu.
Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligi'nde iki namağlup takımın karşı karşıya geldiği derbi maçta Kula Belediyespor, Antalya Türk Telekom Spor'u 3-1 yenerek liderliğe yükseldi.
Kula Spor Salonu'nda yapılan müsabakada, karşılaşmaya iyi başlayan Kula Belediyespor, ilk iki seti zorlanmadan aldı. Antalya Türk Telekom, üçüncü seti kazanarak oyuna ortak olmaya çalışsa da, ev sahibi takım dördüncü sette rakibine şans tanımadı ve mücadeleden 3-1 galip ayrılmayı başardı.
Kula Belediyespor ilk seti 26-24, ikinci seti 25-23 kazandı. 3. seti ise Türk Telekom 26-24 kazandı. Son set Kula Belediyesipor'un 25-19 üstünlüğü ile sona erdi ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Kula Belediyespor Voleybol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Eroğul, hafta içinde çok iyi hazırlanarak zor bir maça çıktıklarını belirterek, "Seyircimizin desteği ile maçı kazanmasını bildik" dedi.
Kula Belediyespor Başkanı Mehmet Yavaş ise, nağmağlup unvanlarını koruyarak liderlik koltuğunu oturduklarını kaydederek, "Önümüzdeki maçları da kazanarak 2. Lig yolunda galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Bu arada, 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan engelli öğrenciler de, Kula Spor Salonu'na gelerek Kula Belediyespor Voleybol Takımı'nı destekledi. Öğrenciler, takımı maç boyunca alkışlayarak yalnız bırakmadı.
(HY-ERG-BH-S)

10.12.2012 11:46:45 TSI

Editör: Wan Haber