Polis ekiplerine yapılan bir ihbar sonrası olay yerine gelen polis ekipleri 3 aylık bebekle karşılaştı. Bir apartmanın girişine siyah torbayla karşılaşan ahali durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Polisler ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu. El kadar çocuğu battaniyeye sarılı bir halde poşete bırakan vicdansızlara tepki büyüktü.


Bursa'nın Orhangazi İlçesi'ne bağlı Arapzade Mahallesi, Orhanbey caddesi üstünde yer alan Aydın Apartmanında, apartman sakinleri apartman girişinde siyah bir çöp torbayı gördüler. Bir süre sonra torbadan ağlama sesi gelince vatandaşlar torbayı açtıklarında torbaya ve battaniyeye sarılı bir erkek bebek gördüler. Bebeğin ailesini bir süre arayan vatandaşlar anne ve babasını bulamayınca vaziyeti polise bildirdiler.

Polis takımları olay yerine geldiklerinde mahalle sakinlerinin kucağındaki bebeği alarak polis merkezine götürdüler. Üzerinde herhangi bir not bulunmayan torbaya sarılı bebek Orhangazi Emniyet Müdürlüğü’nden Orhangazi Devlet Hastanesine götürüldü. 

DOKTOR VE HEMŞİRELER SAHİP ÇIKTI 

Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan muayenesinde herhangi bir sağlık sorununa rastlanmayan bebeğe daha sonra marketten alınan bir biberonla süt verildi. Karnının doyurulmasından sonra bebek Orhangazi Devlet Hastanesi Çocuk servisinde hekim kontrolüne alındı.

Kaynak : NTV

Editör: Wan Haber