Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında Kayabaşı Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, her gün bir mahallede oluşturulan başkanlık makamında görevini sürdürerek, Kayabaşı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Emin Altıntaş yaptığı açılış konuşmasında, göreve geldiği günden bu güne, Karabük'e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye teşekkür etti. Her ay Kayabaşı Mahallesi'ne mutlaka geleceğini söyleyen Başkan Vergili ise, "Birinin sıkıntısı olduğu zaman belediyeye geldim, belediye başkanını göremedim diyemeyecek. Sıkıntısını mahallesine geldiğimiz zaman bizzat benimle görüşüp iletebilecek. Her gün bir mahalledeyiz. Önümüzdeki ay program dahilinde yine mahallenize mutlaka geleceğim" dedi.
Ardından mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini tek tek dile getirirken, Başkan Vergili'den sıkıntıların bir an önce giderilmesi noktasında kendisinden istekte bulundular. Kayabaşı Mahallesi'nde ki sıkıntıları bildiklerini, giderilmesi noktasında gerekenin yapıldığını ifade eden Başkan Vergili ise, "Mahallelerimizde hayata geçirdiğimiz bu uygulama kapsamında bilmediğimiz sıkıntıları tespit etmeye çalışıyoruz. Bu sıkıntılar mahallemiz ile ilgili de olabilir, vatandaşlarımızın kendi sıkıntıları da olabilir. Her zaman dinlemeye hazırım ve gerekeni yapılması noktasında da elimden gelen gayreti göstereceğimden de kuşkunuz olmasın" diye konuştu.
Başkan Vergili, mahalle sakinleri ile bir süre yaptığı sohbetin ardından Kayabaşı Mahallesi'nde oluşturulan başkanlık makamından ayrıldı.
(ET-ET-Y)

06.12.2012 17:10:27 TSI

Editör: Wan Haber