Nazilli Vergi Dairesi personeli ve daireye işlem yaptırmaya gelen mükellefler Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundular. Kızılay Aydın Kan Merkezi'nin Aydın merkez ve ilçelerde periyodik olarak kurum ve kuruluşlarda sürdürdüğü gönüllü kan bağışı kampanyasına Nazilli Vergi Dairesi personeli ve daireye işlem yaptırmaya gelen mükellefler yoğun ilgi gösterdi.
Daire personelinin ve mükelleflerin düzenli kan bağışçısı olmaları için bir çalışma yaptıklarını ifade eden Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun; "Kızılay Kan Merkezi ve Müdürlüğümüzce kan bağışında bulunmak için bir işbirliğinde bulunmak istedik. Hem daire personelimizin hem de mükelleflerimizin kan bağışında bulunarak, düzenli kan bağışçısı olmaları için böyle bir etkinlik düzenledik. Kan verebilecek durumda olan personelimizin kan bağışında bulunmasından dolayı ve mükelleflerimizin bu etkinliğimize katkı sağlamalarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kampanyadan memnun olduklarını dile getiren Aydın Kızılay Kan Merkezi Gezici Ekip Doktorlarında Dr. Gül Asena Eryıldız ise; "Merkezimizce belirli periyotlarda ilçelerde bulunan kurum ve kuruluşlarda kan toplama kampanyası yapıyoruz. Nazilli Vergi Dairesi'nin çalışanları ve mükellefler kan kampanyası ile bize destek oldular. Kan ihtiyacı ülkemizde ve bölgemizde çok fazla ihtiyaç olduğu için bu işi düzenli bir şekilde kurumlarla yaptığımız işbirliği ile çözmeye çalışıyoruz. Dün Söke'de bugün ise Nazilli'deyiz. Her bireyin 1 ünite kanı ile 3 insanın hayatını kurtarabileceğini tekrar hatırlatarak kan bağışında bulunmalarını istiyoruz. 18-65 yaş arası önemli bir problemi bulunmayan ve vücut ağırlığı 50 kilonun üzerinde olan ve bağışta bulunmak isteyen herkesten kan alıyoruz. Nazilli'de kan bağışı için haftada 3 gün sabit bir ekibimiz mevcut oluyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstasyon meydanında vatandaşlarımız bu ekibimize başvurarak kan verebilir" dedi.
Vergi Dairesi çalışanlarına ve mükelleflere teşekkür eden Dr. Gül Asena Eryıldız, vatandaşları kan verme konusunda duyarlı olmaya davet etti.
(ÜÖ-SK-İK)

16.01.2013 15:57:03 TSI

Editör: Wan Haber