Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Ahmet Herdem Ticaret Lisesi öğrencileri ile bir söyleşide buluştu. Söyleşide konuşan Altınkaya, "Medya ülkemizde ve Kayserimiz'de görevini yapmıyor" dedi.
Ahmet Herdem Ticaret Lisesi tarafından düzenlenen 'erdemli konuklar' adlı programa Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya konuk oldu. Söyleşide öğrenciler ile bir araya gelen Altınkaya, öğrencilere tecrübelerini ve hayatını anlattı. Öğrenciler de Altınkaya'yı dikkatli bir şekilde dinledi.
Söyleşide öğrencilere nasihatlarda bulunan Altınkaya, "Öğretmenlerinizin sözlerini dinleyin. Onlar sizin gelecek hayatınızda önemli bir rol oynayacaktır. Bizler çok zor şartlar altında okuduk. Derslerinize iyi çalışın" ifadelerinde bulundu.
Altınkaya konuşmasının ardından bir öğrencinin sorduğu 'medya görevini yapıyor mu?' sorusuna, "Medya ülkemizde ve Kayserimiz'de görevini yapmıyor. Türkiye medyasının bağımsız olduğunu söyleyenlere inanmayın. Türkiye'de basın özgürlüğü yok" cevabını verdi.
(MFT-ZB-Y)

20.02.2013 13:05:02 TSI

Editör: Wan Haber