Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Abdullah Bostancı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı'na seçilen İbrahim Sezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kdz. Ereğli Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Abdullah Bostancı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı'na seçilen İbrahim Sezer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Abdullah Bostancı, derneğin çalışmaları ve 2013 yılında gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi.
Dernek olarak 2013 yılında ilçe ve bölge için önemli projelere imza atacaklarını belirten Bostancı, "Yaklaşık 3 bin öğrencimize gönüllü sağlık ekipleri, Anadolu Hastanesi, Yalçınkaya Tıp Merkezi, Echomar, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi Duyan İşitme Merkezi ve Kızılay işbirliği ile sağlık taraması faaliyetleri gerçekleştirdik. 2013 yılında da önemli projelere imza atacağız. 2013 yılında uygulamaya koymayı düşündüğümüz aşevi projemiz var. Bunu yanı sıra 40 kişilik profesyonel Vakur Arama Kurtarma takımımızı kurarak yurtiçi ve yurtdışı operasyonlara katılmak hedefimizdir. Türkiye İsrafı Önleme Vakfının ülkemizde devam eden muhtaç ev hanımlarına yönelik mikrokredi eğitimlerimiz Zonguldak Şubemizin bilgisi dahilinde devam etmektedir" dedi.
MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanlığı'na seçilen İbrahim Sezer de Kdz. Ereğli Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneği Başkanı Abdullah Bostancı beraberinde yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
5 yıldır şube başkanlığını başarıyla yürüten Faruk Yazıcı'dan görevi devir aldığını belirten Sezer, ,"Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kamu yararına çalışan dernekler statüsünde bulunan MÜSİAD Ereğli Şubesi yönetim kurulu olarak, üyelerimizden ve kamuoyundan almış olduğumuz güçle, sivil toplum kuruluşu olma bilinciyle hareket ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumun çıkarlarını gözeterek görüş, düşünce ve önerilerimizi kamuoyuna aktarma noktasındaki hassasiyetlerimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.
(HH-SA)

09.02.2013 18:24:22 TSI

Editör: Wan Haber