Wan Haber Merkezi

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. 9. Koordinasyon Toplantısını Van’da gerçekleştirdi. Genel Koordinatör Osman Akyol başkanlığında gerçekleşen toplantıya tüm yöneticiler, Van, Bitlis, Muş ve Hakkâri İl Müdürleri ve bu illere bağlı İlçe Müdürleri katıldı. 

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada “2 (iki) gün süren Koordinasyon Toplantısında; 3. (üçüncü) tarife döneminde yapılması planlanan çalışmaların yöntem ve metotları, nihai tüketiciye kaliteli enerjiyi sürekli verebilme hususunda karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerileri, kayıp - kaçak ile mücadelede yeni stratejiler, 2016-2020 yılları arasında Bölgemize yapılacak olan 400.000.000,00 TL’lik yatırım için devam eden çalışmalar ve en ücra birimlere kadar yaşanılan enerji sorunları masaya yatırılarak çözüm için yapılması gerekenler incelenmiş ve görüşler değerlendirilmiştir” denildi.

Toplantı sonunda kayıp - kaçak oranlarının düşürülmesi ve tahakkuk-tahsilatın artırılması için en motive şekilde çalışılmaları yönünde hedefler olduğu açıklandı.

 

 

 

Editör: Wan Haber