WanHaber.com - HABER MERKEZİ

 

VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri, VATBO’nun Van-Erciş karayolu üzerinde inşa ettiği ve geçtiğimiz günlerde taşındığı hizmet binasını ziyaret ettiler. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan VATSO heyetini, VATBO Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Irak ile Yönetim Kurulu Başkan vekilleri Faysal Değer ve İbrahim Koyuncu ile Meclis Başkanı Hasan Yergin kapıda karşıladılar.

Gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, bu tür hizmet binalarının kurulmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, “İlimize böyle güzel ve modern bir binaya kazandıran size ve ekibinize teşekkür ederim” dedi.

Gerçekleşen ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Irak ise Nadiroğlu ve ekibine bina ile ilgili bilgi verdi. Yaklaşık 3 bin 700 metrekare alana sahip olan binanın 3 milyon 700 bin liraya mal olduğu ifade eden Irak, Nadiroğlu ve ekibine binayı gezdirerek birimler hakkında bilgi verdi.

Nadiroğlu’nun VATBO’ya yaptığı ziyarette, VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kantarcıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Sevimli, Mustafa Karaduman, Metin Abi, Ramazan Yorulmaz, Hacı Tugay, Roza Kartal, Erdoğan Gökhan ve meclis üyesi Feti Özgökçe de eşlik ettiler. 

Editör: Wan Haber