Vatan Bilgisayar, ülke genelindeki 64. mağazasını Çorum'a açtı.
2012 yılını Çorum'da açtığı Vatan Bilgisayar, teknoloji severlere Çorum Mağazası'nın açılışına özel yüzde 25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartı sahiplerine 10 taksit fırsatı sunuyor.
Vatan Çorum Hiperstore'un açılışına özel 21-23 Aralık tarihleri arasında sunulan kampanyada televizyon, cep telefonu, masaüstü bilgisayar, notebook, yazıcı, fotoğraf makinesi, kamera gibi ürünlerin yanı sıra küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ile mutfak aletleri gibi 13 bin teknoloji ürünü yer alıyor.
Yeni yıla sayılı günlerin kaldığı şu günlerde sevdiklerine teknolojiyi armağan etmek isteyen Çorumluların her türlü teknoloji ihtiyacı için bu cazip indirim ve taksit fırsatı sadece üç gün geçerli olacak.
Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan "Bugün, teknoloji severlerle bu mağazada buluşmaktan çok mutluyuz. Vatan Bilgisayar, çok kısa sürede hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. 2012 yılına 46 mağaza ile başladık 64 mağaza ile kapatıyoruz. Yeni yılın başında Hatay, Bursa, İstanbul İzmir ve Osmaniye illerinde 5 yeni mağaza için anlaşmalarımızı yaptık. Açılan her yeni mağazamızla birlikte yaptığımız indirim kampanyamıza ilgi ve talep artıyor. 2013 yılında tüketicilerimize daha da yakınlaşıyoruz" dedi.
1983 yılından beri uzman teknoloji ekibiyle en iyi hizmeti sunan, Vatan Bilgisayar en seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayarak 13 bin ürün yelpazesiyle Çorumluların elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken, "en kaliteli teknolojiyi, en cazip fiyatla" sunacak.
(MMY-BÖ)

21.12.2012 19:05:32 TSI

Editör: Wan Haber