Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın talimatıyla Varsak'tan sadece Cumhuriyet Meydanı'na değil Antalya'nın her yerine toplu ulaşım kolaylaştı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı'nın bilimsel veriler ışığında yapılan kent içi ulaşımda planlama çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı. Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda bir günde farklı 25 tabela taşıyan çok sayıda toplu taşıma aracı Varsak'tan geçiyor.
ŞİKAYETLER DEĞERLENDİRİLDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın halkla buluşmaları kapsamında Varsak'ta düzenlediği toplantıda vatandaşların toplu ulaşımla ilgili gelen şikayetleri değerlendirildi. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, Varsak'taki tüm sitelerin toplu ulaşımdan yararlanması konusunu mercek altına alarak, bölgedeki denetimleri artırdı.
VARSAK'TA DEPOLAMA MERKEZİ KURULDU
Şehir içi ulaşımda daha önce Varsak Pazaryeri yanında bulunan toplu taşıma aktarım merkezine, Varsak Depolama Merkezi eklendi. Yeni depolama merkezi, toplu taşıma araçlarının ilk çıkış ve varış noktaları zamanlamasında büyük önem taşıyor. Varsak'tan sadece şehir merkezi ve hastanelere değil; Topallı, Gaziler, Aksu, Özgürlük Bulvar, Lara, Konyaltına Plajları ve Terminale tek araçla gidilebiliyor.
(SÇ-SÇ-Y)

05.12.2012 13:37:49 TSI

Editör: Wan Haber