Bir otelde düzenlenen toplantıda, ilde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri ve sporcular, kötü gidişe son vereceklerini söylediler. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim Kurulu Başkanı Salman Toprak, Van Büyükşehir Belediyespor’un yeni yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Bayram ve Ayşan Harmancı’nın seçildiğini, bu nedenle böyle bir programın düzenlendiğini söyledi.

Yeni yönetimle birlikte her zaman sporcuların yanında olduklarını ve şehir halkı olarak özlenen başarıyı yakalamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Van Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayram ise, “Onların her başarısında sonuna kadar yanlarında olacağımızı ve başarısızlıklarında da hesabını soracağımızı belirtmek isterim” dedi.

vanspor-yonetimi.jpg

Futbolda başarının uzun ve zaman isteyen bir iş olduğunu vurgulayan Bayram, “Van Büyükşehir Belediyesporumuz özellikle birinci ligde çok büyük başarılar elde etti. Şehir olarak gerçekten gurur duyduk, göğsümüz kabardı. Bize o günleri tekrar yaşatmalarını canı gönülden istiyoruz. Bunun içinde elimizden gelen çabayı sonuna kadar harcayacağız. Yönetim olarak gecemizi, gündüzümüzü Büyükşehir Belediyespor’a harcayacağımızı şimdiden ilan etmek isteriz. Yönetim olarak da sporcularımızdan ahlaklı, disiplinli ve düzgün bir şekilde bizi bu sonuca ulaştırmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı, yeni yönetim kurulu üyelerinin kendini tanıtması ile son buldu.

vanspor-yonetimi-001.jpg

Editör: Wan Haber