WanHaber.com - ÖZEL

Vanspor Futbol Kulübü'nün çiçeği burnunda teknik direktörü Taner Taşkın, ilk açıklamasını WanHaber.com'a yaptı. Pazartesi günü tesislerde düzenlenecek imza töreni ile resmen Vanspor'un başına geçecek olan tecrübeli teknik adam Taşkın, “Doğu’daki en iyi futbol şehirlerinden bir tanesine geldim. Van’da olmaktan çok mutluyum” dedi.

Vanspor’un prensipte anlaştığı TFF 2. Lig’in tecrübeli teknik adamlarından Taner Taşkın, ilk görüşlerini wanhaber.com editörleriyle paylaştı. Taşkın, yarın imzaların atılacağını ifade ederken “Severek ve isteyerek büyük bir camiaya geldim, burada olmaktan çok mutluyum.” şeklinde konuştu. 


“DOĞU’DAKİ EN İYİ FUTBOL ŞEHİRLERİNDEN BİR TANESİNE GELDİĞİMİ BİLİYORUM” 

Taner Taşkın, Van için övgü dolu sözlerle bahsederken, “Doğu’daki en iyi futbol şehirlerinden bir tanesine geldiğimi biliyorum. Taraftarı muhteşem. Omurgası olan bir takım. Van’a gelmemde büyük etkisi olan etkenler bunlar. Severek çalışacağım bir camia olacak. İnşallah büyük başarılara beraber imza atacağız” ifadelerini kullandı.

“OYUNCU GRUBU İLE İLGİLİ TESPİTLERİM VAR”

Bu ligi iyi tanıdığını ve Vanspor’la ilgili tespitlerinin olduğunu belirten teknik adam; “Takımı takip etme fırsatım oldu ve A’dan Z’ye bütün oyuncuları biliyorum. Bu liglerde uzun soluklu çalıştığım için tüm takımları avucumun içi gibi biliyorum. Oyuncu grubu ile ilgili tespitlerim var. Daha sonra da bu tespitlerimi paylaşırım. Bu liglerde 4 kere play-off oynadım, 2 kez şampiyonluk yaşadım. Bu ligde çok iyi işler yaptık. Burada da güzel işler yapabiliriz” dedi.

Editör: Wan Haber