Geçtiğimiz sezon sarı-yeşilli ekipte görev yapan Şaban Özel ve sezonu Van Büyükşehir Belediyespor’da tamamlayan Şanlıurfalı kaleci Fatih Kaldan Şanlıurfasporlu oldu. Sarı-yeşilli ekibe imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden iki futbolcu da Erzurum kampına katılarak çalışmalara başladı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, “Transferlerimiz devam ediyor, Şaban zaten geçen sezon takımızda görev yapıyordu ve kendini kanıtlamış bir futbolcu. Sözleşmelerimizi yaptık, yeniledik inşallah beraber yola çıkıyoruz. Artık kendimizi sahafa göstereceğiz” dedi.

Şanlıurfaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten genç kaleci Fatih Kaldan ise, “Şanlıurfaspor camiasına katıldığım için çok mutluyum. Kendi şehrimin takımına geldiğim için ayrı bir mutluluğum var. İnşallah bana inananları mahcup etmeyeceğim. Kendimi burada ispatlayacağım. İnşallah hepimize bu sene hayırlı uğurlu ve başarılı bir yıl olur” dedi. 

Sarı-yeşilli ekibini başarılı sol beki Şaban Özel de, "Beni tercih ettikleri için Şanlıurfaspor camiasına teşekkür ediyorum" diyerek, “Zaten tanıdığım bir camia. Çok büyük bir camia. Geçen sene yarım bıraktığımız işi inşallah bu sene tamamlayacağız. Bence güzel bir yıl olacak. İnşallah bütün transferler Urfaspor’a hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

İmza törenine Kulüp Başkanı İsmail Bağıban’ın yanı sıra Transfer Komitesinden Sorumlu Yöneticiler Mehmet Büyükfırat ve İbrahim Demirkan da katıldı. iha

Editör: Wan Haber