Neredeyse takımın tamamına yakınını değiştiren Karakobralar, eski oyuncuları ve takımın kaptanı Mutlu İlengöz, Cemal Doğu, Emre Toptan ve Tahir Kurtuluş ile yola devam kararı alırken 1.Lig ve 2.Lig’den yeni transferler yaptı.

Transferler ile ilgili açıklamalarda bulunun Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk,bu yıl şampiyonluğun en büyük adaylarından birinsin kendilerinin olduğunu söyledi.

Yenitürk,takımın hocası Feyyaz Uçar ile devam kararı aldıklarını belirtilerek, ‘’Bu yıl takımızı 5 milyon harcayarak önemli transferler yaptık. Hedefimiz kesin şampiyonluk ve bu inanç ile yola çıktık. Hocamıza ve takımıza güveniyoruz. Yeni transferler yaptık.1.Lig ekiplerinden Boluspor’dan Kadir Kahvecioğlu’nu yine 1.Lig ekiplerinden Afyon’dan Ömer Yanık ile anlaşmaya vardık.16 yeni transfer yaparken hocamızın eksik gördüğü mevkilere 5 yeni transfer yapmayı düşünüyoruz. Ligin ilk haftasında kendi sahamızda oynayacağımız Karşıyaka maçına güçlü, daha hazır ve kaliteli bir kadro ile çıkarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz’’dedi.

İşte Yeni Transferler

Kadir KAHVECİOĞLU Boluspor/Kaleci

 Soner BİRİNCİ Kırklarelispor/Libero

 Ömer YANIK Afyon Spor /Stoper

Günay TUTCUOĞLU Bayburt/Ortasaha

Bilal ÖZHAN Galatasaray/Ortasaha

Burçak ÖZKANCA Düzce/Stoper

SALİH ŞENBAŞ Pazarspor/Kaleci

Ender KAYA Bergama/Kaleci

Osman BERK Aydın/Önlibero

Murat TUNC BEHRAM Nevşehir/Ortasaha

(Kaynak:Yenidoğugazetesi)

Editör: Wan Haber