TFF 3. Lig 2. Grupta 25. Hafta karşılaşmaları bugün, 26. Hafta karşılaşmaları ise Pazar günü oynanacak.

Bugün 18 Takımın mücadele edeceği ilk 4 karşılaşma saat 14.00’te başlarken, son 5 karşılaşma ise 14.30’da başlayacak.

B.Vanspor saat 14.00’te Osmaniyespor’u konuk ederken, Lider Kırşehirspor saat 14.30’da Alibeyköyspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Zirve hesapları yapan Esenler Erokspor deplasmanda Düzcespor’a ve Kızılcabölükspor ise Karşıyaka’ya konuk olacak.

Sezona Şampiyonluk hesaplarıyla başlayan B.Vanspor geçen hafta oynadığı Kızılcabölükspor maçında aldığı mağlubiyetle zirveden koptu.

Kalan 10 haftalık maç maratonunda Play Offa kalma mücadelesi verecek olan Kırmızı siyahlı ekip, 35 puanla 7. Sırada yer alıyor. Bugün saat 14.00’te Osmaniyespor’u konuk edecek olan B.Vanspor, bu maçla ilgili hazırlıklarını tamamladı.

Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak olan karşılaşmayı orta hakem, Ömer Şivka yönetecek. B.Vanspor 35 puanla 7. Sırada yer alırken, konuk Osmaniyespor ise 34 puanla 8. Sırada yer alıyor.

Ligin ilk devresinde Osmaniye’de oynanan ilk karşılaşmayı B.Vanspor 5-1 kazanmıştı. Kırmızı siyahlı ekip 10 Mart Pazar günü ise deplasmanda Offspor’a konuk olacak.

Ligde artık son 10 haftaya girildi. Puanların birbirine yakın olması nedeniyle takımlar maç kazanma hesaplarını inceden inceye yapıyor.

 Bir takımın direkt bir üst lige çıkacağı, 4 takımın Play Offa kalacağı ve 3 takımın küme düşeceği grupta oynanacak olan her karşılaşmada takımlar kazanma mücadelesinde olacak.(Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber