Rıdvan CAN

Yeni sezonla ilgili çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirten genel kaptan Eşref Ukay, Transfer komitesindeki arkadaşlarımızla birlikte transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, iç transferle ilgili çalışmaların hızlandığını kısa sürede iç transferi tamamlayarak, dış transfer çalışmalarına yoğunlaşacaklarını söyledi.

"İÇ TRANSFERİ BİTİRİP, DIŞ TRANSFERE YOĞUNLAŞACAĞIZ"

Ukay, iç trasferlerle ilgili ise, Tarık Daşgün, hocamızın verdiği rapor doğrultusunda iç transferde sözleşmesi biten 15 futbolcu ile görüşmelerimiz devam ederken, dış transferlerde ise, listemizde yer alan futbolcularla ön görüşmeler yapılıyor. Öncelikli olarak iç transferi tamamlayıp, daha sonra dış transfere yoğunlaşmak istiyoruz. Bu kapsamda iç transferde hocamızın verdiği rapor doğrultusunda 7 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. İç transferde şuanda görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa süre içerisinde iç transferi tamamlayıp, dış transfere yoğunlaşacağız" dedi.

"LİSTEMİZDE YER ALAN FUTBOLCULARLA GÖRÜŞÜYORUZ"

Dış transferde listelerinde yer alan futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Bayram, "Hocamız transferle ilgili raporunu transfer komitesine sundu. Sunulan liste üzerinden de transfer çalışmalarımız devam etiklerini ifade eden, Ukay, transferde hata yapmak istemediklerini belirterek, "Transferde aceleci davranmak istemiyoruz. Takıma katkı sağlayacak, nokta transferler yapmak için yönetim olarak yoğun bir mesai harcıyoruz. Geç kalınmış bir durum yok, herkesin içi rahat olsun. Amacımız iyi transferler yapmak. Bunun içinde özellikle transfer komitemiz yoğun bir mesai harcıyor" şeklinde konuştu. / VandaSpor

Editör: Wan Haber