Rıdvan Can - Vansesi Gazetesi

Spor Toto 3'cü Lig'de mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligin 27'ci haftasında konuk edeceği lider Kastamonuspor hazırlıklarını sürdürüyor.

 "SAKAT VE CEZALI LİSTESİNE İKİ FUTBOLCU DAHA EKLENDİ"

Bergama Belediyespor ile deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere biten maçta sakatlanan takım kaptanı Ali Kurt ve Kırmızı kart gören Bilal İsak'la birlikte bu sayı sekize çıktı. Son haftalarda sakat ve cezalı futbolcuların çokluğundan dolayı kadro kurmakta zorlanan Kırmızı-Siyahlılarda ilk on birde forma giyen yaklaşık 8 futbolcu Pazar günü Kastamonuspor maçında olamayacak.

Lider Kastamonuspor'u ağırlayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor zor maçın hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarını Teknik Direktör Zeki Yılmaz ve yardımcı Antrenör Savaş Çiçeksay yönetiminde Şahabettin Özarslaner tesislerinde sürdüren Kırmızı-Siyahlılarda tek düşünce galibiyet.

"İLK ON BİRDE SEKİZ FUTBOLCU YOK"

Ligde hedeflerine ulaşmaları için bu tür maçlardan mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ifade eden Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Zeki Yılmaz,  "Pazar günü ligin en zor karşılaşmasına hazırlanıyoruz takımda ilk on birde oynayan 8 futbolcumdan yoksun çalışmalarımızı sürdürüyoruz önemli eksiklerimiz var ikinci devrenin başından beri her hafta bir iki eksikle oynuyoruz geçen hafta Bergama ile oynadığımız maçta sakatlanan Ali Kurt ve kırmızı kart gören Bilal İsak'la birlikte 8 önemli futbolcum Kastamonuspor karşısında forma giyemeyecek olması bizim açımızdan kötü rakip açısından sevindirici olduğunu dile getirerek, rakibimiz ligin en kaliteli takımlarından devre arası çok iyi transferler yaptılar tabiî ki zor maç ama biz Kazanmak için her şeyi deneyen sakatımız cezalarımız olsa bile yılmadan, yorulmadan galibiyeti kovalayan bir takımız ve taraftarlarımızın desteği ile Kastamonuspor'u yenerek herkese inandığımız yolda ne kadar kararlı olduğumuzu göstereceğiz bu yüzden sahaya çıkıp Van'a ve taraftarlarımıza yakışır bir futbol ortaya koyacağız elimizden geleni yapacağız kazanmak için sahada olacağız eksiğimiz var fakat oynamayacak olan futbolcuların yerine forma giyecek olan futbolcularımız sahada üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerinden eminim takımıma güveniyorum bu önemli maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz'' dedi.   

Furkan Işıkdemir, Burak Koyuncu, Ali Kurt, Selçuk Aslan, Muammer Erdoğdu, Kadir Demir, Bilal İsak ve Doğukan Uzunoğlu bu maçta forma giyemeyecek.

Editör: Wan Haber