WanHaber - Özel

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele den temsilcimiz Vanspor, Pazar günü saat 13.30'da ligde kötü bir sezon geçiren Karabükspor'a konuk olacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Vanspor, 3 puan için mücadele verecek.

KARABÜKSPOR'U HAFİFE ALMAYIN!

Ligde 1 galibiyet 2 beraberliği bulunan Karabükspor, 3 puanının silinmesinden dolayı 2 puanla son sırada yer alıyor. Karabükspor'un bu durumu Vanspor için ise handikap olarak görülüyor. Son haftalarda çıkış yakalayan Vanspor'un rakibini hafife alırsa vahim bir sonuçla karşılaşabileceği düşünülüyor. Vanspor'da Teknik Direktör Taner Taşkın'ın bu konu üzerinden oyuncularını sık sık uyardığı öğrenildi.

VANSPOR, LİDERLİK AŞKINA!

Vanspor'da Teknik Direktör Taner Taşkın tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada hedeflerinin liderlik olduğu açıklanmıştı. Bu hedef doğrultusunda ara sıra takılsa da yoluna dolu dizgin devam eden Vanspor, şu an puan tablosunda 33 puanla 5. sırada yer alıyor. Kırmızı Grup'ta lider konumda bulunan Ankara Demirspor ise 19. hafta itibariyle 42 puana sahip.

KARŞILAŞMA CANLI YAYINLANACAK

Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Vanspor'un maçı canlı olarak Van Tivi'den yayınlanacak. Bilindiği üzere Vanspor yönetimi geçtiğimiz hafta canlı yayın için izin vermemiş dolayısıyla şehir dışındaki Vanlılar kaşrılaşmayı izleyememişti. Bu hafta ev sahibi Karabükspor'un yönetimiyle görüşen Van Tivi yetkilileri maçın canlı yayınlanması için anlaşmaya vardı. 

Vanspor-Karabükspor karşılaşması 26 Ocak Pazar günü (yarın) Saat 13:30'da başlayacak.

Editör: Wan Haber