TFF 3. Lig 2. Grupta Play Offa kalan 4 takım (Cuma günü) bugün ilk sınavlarına çıkacak. Bugün oynanacak olan Play Off yarı final ilk karşılaşmalarında deplasman takımları evlerine avantajlı dönmenin hesaplarını yapıyor.

Bugün oynanacak olan Play Off ilk karşılaşmalarında Kızılcabölükspor saat 15.00’te Esenler Erokspor’u konuk ederken, saat 20.30’da ise Karşıyaka evinde temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

Bugün oynanacak olan ilk karşılaşmalarda avantajı eline geçirmek isteyen 4 takım 2. Karşılaşmalarını ise 15 Mayıs Çarşamba günü oynayacak.

Van’da hazırlıklarını tamamlayarak dün İzmir’e hareket eden Van Büyükşehir Belediyespor, Van’a avantajlı dönmenin hesaplarını yapıyor.

Saat 20.30’da İzmir Atatürk stadında oynanacak karşılaşmayı Orta hakem Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Bu önemli karşılaşma için Van’dan çok sayıda taraftarın İzmir’e gideceği, İzmir ve yakın illerdeki Van Büyükşehir Belediyespor’taraftarlarının da maça giderek Van Büyükşehir Belediyespor’a destek verecekleri gelen haberler arasında.

Bugün oynanacak yarı final ilk karşılaşmasının ardından Van’a dönecek olan kırmızı siyahlı ekip, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00’te kendi sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek. (Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber