Burhan Ergin-Wan Haber

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor, 24Erzincanspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Van Atatürk Şehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma yarın saat 14:00’te başlayacak. 
Ligde 30 puanla 14. sırada bulunan Van Büyükşehir Belediyespor bu maçı kazanarak taraftarını sevindirmek istiyor. 

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz ve yardımcı çalıştırıcı Savaş Çiçekay, yönetiminde hazırlandı. Kırmızı-Siyahlı futbolcular antrenmanda özellikle gol yollarında son vuruşlarda etkisiz kalan futbolcuları ceza alanı içinde ve dışında çalışma yaptı.  Yapılan çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmadı. Yaklaşık bir buçuk saat süren çalışmanın ardından açma-germe hareketleri ile antrenman sona erdi.
  Şahabettin Özarslaner Tesislerinde yapılan antrenmanını Van Büyükşehir Belediyespor Eş Başkanları Öner Yiğit ve Remziye Eşin, yöneticiler ve kulüp müdürü Deniz Gül izledi.
Antrenmanın ardından değerlendirmede bulunan teknik direktör Zeki Yılmaz, " Her maç gibi Erzincan maçı da bizim açımızdan çok önemlidir.  Çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık.  Futbolcularımın moral motivasyonu çok iyi durumda. Geçen hafta deplasmanda Çorum Belediyespor karşısında önemli bir puan aldık.  Erzincan ligin en iyi savunma yapan, zor gol yiyen, çok rahat gol atabilen takımıdır.  Erzincanspor  Play Off iddiasını devam ettirmek için maçtan puanla ayrılmak  için sahaya çıkacaktır.   İki takım açısından önemli bir maç olacak.   Taraftarlar, basın ve şehir olarak kenetlenebilirsek camia olarak biraz daha birbirimize destek verebilirsek umuyorum bu zor sürecin üstesinden geliriz.  Yarın oynayacağımız 24 Erzincanspor maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi.

 

Editör: Wan Haber