TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, yarın saat 15.00’te evinde Çatalcaspor’u konuk edecek.
 Kırmızı siyahlı takım önceki hafta İzmir deplasmanında Bergama Belediyespor karşısında aldığı 5-0’lık galibiyetin moraliyle Çatalcaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

İskele Mahallesi’ndeki tesislerde günde çift idmanla Çatalca’ya bilenen B.Vanspor, bu maçı alması halinde 42 olan puanını 45 yaparak, 44 puanlı Çatalcaspor’un üstüne çıkacak.
Grupta B.Vanspor’un üstünde bulunan takımların da zor maçları var.

B.Vanspor’la aynı puanda bulunan ve +2 averaj üstünlüğüyle altıncı sırada yer alan Yeni Orduspor, deplasmanda Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak. Yeni Orduspor’un mağlubiyeti veya beraberliği ile B.Vanspor bu takımın da üstüne çıkacak. B.Vanspor’un olası farklı galibiyetinde, Yeni Orduspor kazansa bile B.Vanspor’un yine o takımın üstünde yer alacak.

Grupta 45 puanla üçüncü sırada yer alan Kızılcabölükspor, deplasmanda lider Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Olası Kızılcabölükspor mağlubiyeti ile birlikte, B.Vanspor da kazanırsa puanlar 45 olacak ve Kızılcabölükspor farklı averajıyla bir üstte yer almış olacak.

Öte yandan 48 puanla ikinci sırada yer alan Esenler Erokspor ile Osmaniyespor arasında da çekişmeli bir mücadelenin olması bekleniyor.
Grupta son haftaların başarılı takımı olan ve geçtiğimiz hafta lider Kırşehir Belediyespor’u yenmeyi başaran Altındağ Belediyespor ise bu hafta Düzcespor deplasmanına gidecek. Altındağ Belediyespor’un puan kayıpları B.Vanspor’a yarayacak.

40 puanla B.Vanspor’un altında yer alan Karşıyaka ise evinde grubun son sırasındaki Bergama Belediyespor’u ağırlayacak.

Tüm bu maçlara bakıldığında B.Vanspor’un geride kalan maçlarda puan veya puanlar elde ederek, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyeceği görülüyor.

B.Vanspor’un yarın konuk edeceği Çatalcaspor maçına taraftarların şimdiden sosyal medyada çağrıda bulunduğu ve takımı destekleyecekleri gözlendi. (Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber