WanHaber.com - ÖZEL

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak ligde istediği sonuçları alamayarak kümeye düşme potasına giren Van Büyükşehir Belediyespor, son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından geçte olsa taraftarların sesine kulak verip Teknik Direktör Tarık Daşgün ile yollarını ayırmıştı.

Geçtiğimiz hafta ligde Kastamonuspor ile deplasmanda karşılaşan Van Büyükşehir Belediyespor bu maça alt yapı antrenörleri ile çıkmış ve bu maçı 6-1 kaybetmişti. Sonraki hafta ise Gölcük deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Kümeye düşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Van Büyükşehir Belediyespor, profesyonel manada kariyeri olamayan Metin Kandaş ile anlaştı. 1971 Hakkari doğumlu olan Metin Kandaş, Vanspor'da sportif direktör olarak görev yapıyordu.

TARAFTARLAR YÖNETİME TEPKİLİ
Vanspor'da teknik direktörlük görevine sessiz sedasız getirilen Metin Kandaş'dan sonra Vansporlu taraftarlar sosyal medya hesapları üzerinden Vanspor kulübü yönetimine tepki göstererek ağır eleştirilerde bulundu. Kandaş'ın Hakkari amatör lig dışında hiç bir kariyerinin olmadığını vurgulayan taraftarlar Vanspor yönetimine anlam veremediklerini belirterek yönetimin tek amacının Vanspor'u kümeye düşürmek olduğunu söyledi.

İşte o tepkili yorumlardan bazıları...

yorum.PNG

 

İşte Vanspor'un yeni hocası olan Metin Kandaş'ın kariyeri:
 

metin-kandas.jpg

Editör: Wan Haber