WanHaber - ÖZEL

 

Vanspor’da Başkan Servet Yentürk’ün yalnız bırakıldıklarını açıklaması üzerine Van halkı bütünleşerek şehirlerinin takımı için kenetlendi. 7’den 70’e her yaş grubundan taraftarlar Vanspor’a destek olmak adına az çok demeden yardımda bulunuyorlar. Taraftarlar bu bağışlarla Vanspor’a ‘yalnız değilsiniz’ mesajı verirlerken takımlarına 1. Lig yolunda maddi destek sağlıyorlar.

 

KONYASPORLU MİNİK DUYGULANDIRDI

Vanspor’a bir destek de Konyaspor’un minik bir taraftarından geldi. Vanspor’u zor günlerinde yalnız bırakmak istemeyen minik taraftar, kulüp hesabına 20 TL’lik yardımda bulunarak Vanlıların gönlünü fethetti. Maddi olarak değeri çok büyük olmasa da manevi değeri oldukça yüksek olan 20 lira Vanspor taraftarlarını duygulandırdı. 

 

detay1-080.jpg

 

‘ESKİŞEHİR’DE ÖĞRENCİYİM, GÜCÜM BU KADAR’

Eskişehir’de öğrenci olan Vanlı bir genç de uzakta da olsa takımını yalnız bırakmamak adına harçlığından artırarak 10 TL gönderdi. Gönderdiği dekontun açıklamasına ‘Öğrenciyim, gücüm bu kadar’ yazan genç, Vanspor’a yardım kampanyasının ne derece öneme sahip olduğunu bir kez daha hatırlattı.

 

detay2-080.jpg

 

ŞEHRİN HER KÖŞESİNDEN DESTEK YAĞIYOR

Şehrin dört bir yanında Vansporlular takımlarına sahip çıkarak imkanlarınca maddi yardımda bulunmaya çalışıyorlar. Van Ticaret ve Sanayi Odası, yönetim kurulu üyelerinin el birliğiyle topladığı 20 bin TL gibi bir rakamla kulübe destekte bulundu.  Yine Rixos Hotel sahibi Vanlı İş Adamı Fettah Tamince 500 bin TL’lik dev bir yardımla şehrinin takımına sahip çıktı.

 

detay4-023.jpg

 

HAYDİ VAN, DESTEĞE DEVAM

Vanspor’a destekler devam ederken bu yardımların artarak devam etmesi bekleniyor. Vanspor Kulübü’ne yardım yapmak isteyenler TR 5200 0150 0158 0072 9913 1382 no’lu iban numarasından Van Spor Futbol Kulübü adına bağışlarını gerçekleştirebiliyorlar.

 

detay3-041.jpg

 

Vanspor’a bireysel olarak yardım yapanların listesi ulaşabildiğimiz kadarıyla şu şekilde;

Eren Görsel Görmen

Baran Songurcu

İshak Parlak

Ebubekir Eta

Tayfun İnan

Okur Ortapedi

Aydın Çırak

Ercan Dülger

Serkan Baylak

Umut Akyürek

Sezgin Oruk

Adnan Yılmaz

Mehmet Yaraş

Murat Berkan Atmaca

İbrahim Tiryak

Ali Çiçek

Tuncer Durna

Muhsin Bozkurt

NOT: Vanspor’a yapılan bağış makbuzları tarafımıza iletildikçe liste güncellenecektir.

Editör: Wan Haber