Van Büyükşehir Belediyespor'un yaşadığı maddi sorunların çözümü için önemli bir adım atılıyor.

Yaşadığı maddi zorluklara rağmen önemli bir başarıya imza atarak TFF 3. Lig 2. Grupta finale adını yazdıran Van Büyükşehir Beledispor'a final öncesi adeta doping etkisi yaratacak bir gelişme yaşandı.

TFF 3. Lig 2. Grupta finale çıkan Van Büyükşehir Belediyespor belki de tarihini en önemli maçına çıkıyor. Sezon başından beri maddi sorunlarla boğuşan Van Büyükşehir Belediyespor'da final öncesi önemli bir gelişme yaşandı. 

Van'ın önde gelen iş adamlarından Zahir Kandaşoğlu, Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi ile bir araya gelerek final öncesi Van Büyükşehir Belediyespor'un ikinci lige çıkması için katkı sunacabilecek iş adamlarının listesini çıkardıklarını söyledi.

Bu önemli gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaşan Kandaşoğlu, şu ifadeleri kullandı; Dün gece saat 01:00 da Vanspor'un 2.lige çıkması için maddi destek sağlamak ve final maçında Van'a yakışır bir şekilde gitmek için, Başkan ve yönetimle bir araya geldik. Katkı sunabilecek, iş adamlarının listesini hazırladık.İnşallah hazırladığımız liste maddi sorunları çözer.

3-20190519165442.jpg

Kaynak: Wanhaber.com - Özel Haber

 

Editör: Wan Haber