Spor Toto 3. Lig 3. Grupta 11. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği, 4 karşılaşma saat 13.00'te başlarken, 5 karşılaşma ise 13.30'da başlayacak.

Lider Kastamonuspor saat 13.30'da Çorum Belediyespor'la karşılaşırken, yakın takipçisi Bergama Belediyespor ise Bayburt Grup Özel İdarespor'la karşılaşacak.

Geride kalan 8 haftalık maç maratonunda, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 puan toplayan, Van Büyükşehir Belediyespor, 9. Sırada yer alırken, 24Erzincanspor ise 9 haftalık maratonda 3 galibiyet, 6 beraberlikle 15 puan toplamış 5. Sırada yer alıyor. Van Büyükşehir Belediyespor son haftalarda kaybettiği puanları telafi etmek için, Erzincan deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

2 Takım açısından da önemli bir karşılaşma. Van Büyükşehir Belediyespor kaybettiği puanları telafi etmenin mücadelesinde, Erzincanspor ise hem namaglupluğunu hem de zirve şansını sürdürmenin mücadelesini verecek.

Orta hakem Burak Şeker yöneteceği 24Erzincanspor-Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşması bugün saat 13.00'da Erzincan 13 Şubat Stadında oynanacak. Van Büyükşehir Belediyespor ligin 12. Hafta maçında ise Bayburt Grup Özel İdarespor'u konuk edecek.Bölge Gazetesi

Editör: Wan Haber