Şahabettin Özarslaner tesislerinde kulüp yönetimiyle bir araya gelen Teknik Sorumlu Erdoğan Yılmaz, karşılıklı görüşmenin ardından istifasını sundu. İstifası kulüp yönetimi tarafından kabul edilen Teknik Direktör Erdoğan Yılmaz, görevde bulunduğu 8 haftalık sürede bekleneni veremedi.

TFF Spor Toto 3'ncü Lig'in 8'nci haftasında Van Büyükşehir Belediyespor'un deplasmanda Erzincanspor'a 3-0 yenildiği karşılaşmanın ardından kulüp yönetimi ile karşılıklı görüşmenin ardından teknik direktör Erdoğan Yılmaz, istifa etti. Teknik direktör Erdoğan Yılmaz takımın başında çıktığı toplam 8 karşılaşmadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüzde teknik sorumlu olarak görev yapan Erdoğan Yılmaz'ın almış olduğu istifa kararı yönetim kurulumuzca uygun görülmüştür.  Kendisine ve ekibine görev süresince yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.  Kulübümüz yönetim kurulu teknik direktörlük görevi için çalışmalar başlatmış olup yeni teknik kadro belirleninceye kadar takımımızın altyapı koordinatörü olan Nevzat Şipal hocamız görev alacaktır" dedi.
(VandaSpor.com - Rıdvan Can)

Editör: Wan Haber